Yalova Üniversitesi    socum@yalova.edu.tr 0 226 815 00 00

SOÇUM ÜÇÜNCÜ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

SOÇUM ÜÇÜNCÜ  TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Sosyal Çalışmalar Araştırma ve Uygulama Merkezi Üçüncü toplantısını Merkez Müdürü Prof. Dr. Ali Rıza ABAY’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Bu toplantını amacı rektörlük bünyesinde oluşturulan bağımlılık komisyonunun SOÇUM’un bir alt faaliyet alanı olarak SOÇUM bünyesine katılması gerekçesi ile Komisyonun mevcut başkanı Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa ÖKSÜZ ve bağımlılık komisyonunun diğer üyeleri Yalova Üniversitesi SKS Sağlık Şube Müdür V. Dr. Metin SABUNCU ve Psikolog Çiğdem KARAHAN’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Toplantıda Yalova Üniversitesi Bağımlılık Komisyonu’nun SOÇUM’a aktarımı ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

12.11.2019 tarihli toplantıda;

1. SOÇUM bünyesine dahil edilen Bağımlılık Komisyonu’nun yönergesinin uyarlanması,
  2. Bağımlılık Komisyonu Eylem Planı’nın gözden geçirilmesi ve SOÇUM yönetmeliği ile uyumlaştırılması,
  3. SOÇUM kapsamında hayata geçirilerek bir proje için çalışmaların yapılması,